Sportvereniging De Breuly
Evenementen
<< Juni 2018 >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
» Gasten online: 3

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 145
» Nieuwste lid: Anouk Schepers
Twitter ZV de Breuly
De Breuly DG1 - DOS DG1
WaterpoloZaterdag 26 september 2015, onze 2e competitiewedstrijd, ditmaal thuis tegen DOS DG1.

Na een week hard getraind te hebben, zijn we er klaar voor. Met dezelfde teamleden als vorige week gaan we er tegen aan. Enige wijziging is dat Niels vandaag onze keeper is!

Het leuke is dat we redelijk wat publiek hebben, familie en vrienden die komen kijken en ons aanmoedigen. We gaan flitsend van start, leuk samenspel en mooie combinaties. Helaas uit zicht dat net niet in een doelpunt en als de tegenstander er wel een keer goed voor komt te liggen is het 0-1.

In het 2e partje laat Niels zijn kwaliteiten eens even zien, de een na de andere spectaculaire reddingen heeft hij. Jammer dat het net nog 0-2 wordt. Gelukkig zien we geen teleurgestelde gezichten, maar vechtlust. Moedigen elkaar aan, weer verliezen daar hebben we geen zin in. Jurre spreekt nog wat spelregels en trucjes door en daar gaan we weer van start. Wederom met erg goed samenspel en een goede inzet van allemaal zien we het team groeien.

In het 3e partje maakt DOS nog 0-3. Maar dan zijn wij aan de beurt, een mooi schot 1-3. Niels blijft top keepen en zo blijft de schade beperkt.
Even uitblazen en dan begint het spannendste partje van de wedstijd. Hierin laten we zien dat we eigenlijk al de hele wedstrijd de betere ploeg zijn, maar dit tot nu toe helaas nog niet in doelpunten hebben weten om te zetten. Maar nu loopt het in een keer wel allemaal op rolletjes, balletjes vallen net goed en in een flitsend tempo staat het door doelpunten van o.a. Femke en Sidar in eens op 4-3.

DOS zet zijn grootste spelers in en iedereen moet flink aan de bak om deze grote tegenstanders bij te houden. Helaas valt dan toch de 4-4. Een gelijkspel dat hebben we zeker verdient. De seconde tikken weg, iedereen zwemt, vecht en zwoegt, maar helaas vlak voor het einde scoren ze 4-5.

Wat jammer nipt verloren. Maar Niels, Demy, Sidar, Roan, Rick, Isabel, Isa, Femke en Charlotte, wat hebben jullie ons een super leuke wedstrijd laten zien.

Dit teamspel is zeker een compliment waard!

Volgende weekend zijn we vrij, dus 2 weken lekker trainen en dan gaan we er weer tegenaan.
De winst komt vanzelf!
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.