Sportvereniging De Breuly
Evenementen
<< Juni 2018 >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
» Gasten online: 5

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 145
» Nieuwste lid: Anouk Schepers
Twitter ZV de Breuly
De Breuly DG1-NDD DG3
WaterpoloYES YES YES WE DIT IT!!!!! zaterdag 17 oktober DE Breuly DG1-NDD DG3
Vandaag weer een lekker thuis wedstrijdje en bij binnenkomst in het Lentebad begon het teamgevoel al meteen. Vandaag wordt het maar eens tijd dat we gaan winnen, hoorde ik ze een voor een zeggen! Klinkt goed dacht ik, eerst maar eens zien hoe het allemaal gaat lopen. Maar je gunt het ze zo……
Deze wedstrijd is Demy er niet, doet Lenore met ons mee, en is Niels onze keeper. Na het vaste babbeltje van Jurre, ging de wedstrijd van start.
En whow wat een fanatisme en het leukste van alles is, het liep vandaag als een trein! Sidar ging als een speer richting de goal en maakte meteen al 1-0. Hier had NDD nog antwoord op en maakte snel 1-1. Maar als snel liepen wij uit naar 4-1.
In het 2e partje liep het ook super. Iedereen werkte hard, de passes kwamen aan en de schoten van Sidar en Femke gingen er gewoon in! Het stond gewoon 9-1. Ongelofelijk wat een stralende koppies lagen daar in het water. Het gat was gemaakt, het kan nu toch niet meer mis gaan. Maar het fanatisme bleef maar door gaan. Het proeft naar meer en iedereen wilde wel een keer scoren.
Het 3e partje was het Rick showtime! Geweldige passes van Isa en Niels. En wat een schoten ook deze gewoon weer raak! Pff 12-1…
De toeter, laatste partje. Niks relax, gewoon doorgaan en kijken of we er nog meer kunnen scoren. Lenore met een prachtige bal op Isabel en ja hoor weer raak. Roan helemaal vrij voor de goal en Yes ook een doelpuntje achter zijn naam. Einduitslag 16-1, Ja ja u leest het goed 16-1!!
En dan hoort het er natuurlijk bij dat de coach ook in het water gaat! Daar stonden ze allemaal te lachen, Jurre ook nat! Geweldig gedaan Breuly DG1! Ik denk als er nog meer samengespeeld wordt dat er zeker ook nog meer gescoord kan worden. Want dan krijgt iedereen nog meer kans. We zijn tenslotte een te team!
Volgende week zijn wij vrij, 25 oktober spelen wij uit tegen DOS DG2

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.