Sportvereniging De Breuly
Evenementen
<< April 2018 >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
» Gasten online: 11

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 145
» Nieuwste lid: Anouk Schepers
Twitter ZV de Breuly
Wedstrijdverslag DOS DG2-De Breuly DG1 (31-10-2015)
WaterpoloVandaag hadden we een wedstrijd in Aalten, tegen DOS DG2.
Wegens vakantie en ziekte gingen we met een voor ons, klein aantal mensen op pad.
Niels, Rick, Isabel, Isa, Neri, Lenore en Charlotte, dus we moesten aan de bak!

Over deze wedstrijd kunnen we kort zijn, ze waren echt een maatje te groot voor ons.
Zwemmend snel, balvaardig goed, we kwamen amper aan de bak. Met vlagen konden wij ook eens een aanval opzetten en dat leverde wel leuke momenten op. Maar de tegenstander had 2 zeer goede spelers die de overhand op het veld hadden. Niels toch ook vandaag weer een aantal zeer goede reddingen en verder in de wedstrijd kregen we af en toch wel wat mogelijkheden om de bal te onderscheppen. Iedereen deed zijn best, we hadden een zeer sportieve, leuke scheidrechter.
Gelukkig op het laatste moment scoorde Isa onze enige goal. Pffff die vervelende 0 van het scorebord af. Uitslag 19-1 verloren.

Een wedstrijd waar we veel geleerd van hebben en het toch ook vandaag, ondanks de ruime nederlaag, weer heel gezellig samen gehad hebben.
Volgende week zijn wij vrij, op zaterdag 14 november spelen wij uit tegen Rheden DG1.

De Breuly DG1-NDD DG3
WaterpoloYES YES YES WE DIT IT!!!!!
Vandaag weer een lekker thuis wedstrijdje en bij binnenkomst in het Lentebad begon het teamgevoel al meteen. Vandaag wordt het maar eens tijd dat we gaan winnen, hoorde ik ze een voor een zeggen! Klinkt goed dacht ik, eerst maar eens zien hoe het allemaal gaat lopen. Maar je gunt het ze zo……
Deze wedstrijd is Demy er niet, doet Lenore met ons mee, en is Niels onze keeper. Na het vaste babbeltje van Jurre, ging de wedstrijd van start.
En whow wat een fanatisme en het leukste van alles is, het liep vandaag als een trein! Sidar ging als een speer richting de goal en maakte meteen al 1-0. Hier had NDD nog antwoord op en maakte snel 1-1. Maar als snel liepen wij uit naar 4-1.

Klik op -Lees Meer- voor het volledige verslag.
Wedstrijdverslag TZC Vahalis DG1-De Breuly DG1
WaterpoloZaterdag 10 oktober speelde wij uit in Tiel tegen TZC Vahalis DG1, onze 2e uitwedstrijd.
Ons team vandaag aangevuld met Julia had er zin in. We waren ruim op tijd in het Sportplaza aanwezig. Jurre gaf ons de nodige aanwijzingen en de opstelling door.

Helaas kwam Vahalis al snel met 2-0 voor. Maar De Breuly bleef hard werken en leuk samenspelen. Vahalis kwam tot 4-0 voor, maar toen werd een geweldige actie van Rick beloont met een doelpunt 4-1! In het 3e partje liep Vahalis verder uit tot 6-1. Maar toen kwam door zeer hard werken en toch nog de 6-2 een mooie goal van Sidar. Gelukkig maar……. Van de 1 af…..

Uiteindelijk hebben we met 10-2 verloren. Vahalis was toch nog net een maatje te groot voor ons. Maar wat hebben we toch weer genoten vanaf de kant. Het samenspel en het leuke teamwork, dit moet binnenkort beloont gaan worden met een overwinning!
Volgend weekend spelen we om 16.15 uur thuis tegen NDD DG3.

De Breuly DG1 - DOS DG1
WaterpoloZaterdag 26 september 2015, onze 2e competitiewedstrijd, ditmaal thuis tegen DOS DG1.

Na een week hard getraind te hebben, zijn we er klaar voor. Met dezelfde teamleden als vorige week gaan we er tegen aan. Enige wijziging is dat Niels vandaag onze keeper is!

Het leuke is dat we redelijk wat publiek hebben, familie en vrienden die komen kijken en ons aanmoedigen. We gaan flitsend van start, leuk samenspel en mooie combinaties. Helaas uit zicht dat net niet in een doelpunt en als de tegenstander er wel een keer goed voor komt te liggen is het 0-1.

klik op -Lees meer- voor het volledige verslag.
Snuffelcursus waterpolo
Waterpolo4 november start er weer een snuffelcursus voor kinderen van 6 tm 11 jaar.
De cursus bestaat uit 4 trainingen op de woensdag en is gratis.
De enige vereiste is in bezit zijn van Diploma A en de zwembroek of badpak.
Aanmelden kan voor 1 november op het email adres wj.kluin@live.nl.
Reageer snel, want vol is vol.

Wedstrijd verslag Polar Bears DG3-De Breuly DG1
WaterpoloZaterdag 19 september was het dan zover, vandaag onze 1e competitiewedstrijd van <13, seizoen 2015-2016.
Ons team bestaande uit: Sidar, Niels, Rick, Isa, Demy, Isabel, Roan, Femke en wekelijks aangevuld door Charlotte, Lenore, Julia en Neri, is er klaar voor. Jurre Peeters is onze coach en ik, Linda de Wit, de teambegeleider.
Best spannend want de meeste van ons hebben alleen mini polotoernooitjes gespeeld, een enkeling zat vorig jaar al in <13. En dan meteen tegen Polar Bears hoorde in ze al zeggen…..
Kom op jongens en meiden, we gaan ervoor!

Klik op -Lees meer- voor het volledige verslag.
Klik hier voor wedstrijdflitsen op You Tube
Algemene Ledenvergadering van S.V. de Breuly
OmniverenigingHet bestuur van de Omnivereniging nodigt alle leden uit voor de algemene ledenvergadering van S.V. de Breuly.

Datum: vrijdag 24 april 2015
Tijd: 20.00 uur
Vergaderadres: Clubhuis tennisvereniging de Rackets. Einsteinstraat 16, 6902 PB Zevenaar

De agenda is te downloaden.
Wie is Irma Wolbrink?
ReddingsbrigadeWij kennen Irma natuurlijk al lang maar ze is door leerlingen van het Liemers College ondervraagd met als doel de vraag "Wie is Irma Wolbrink?" beantwoord te krijgen.

Neem een kijkje in de LC Courant.
Contributie aanpassing
OmniverenigingMet ingang van het 2e kwartaal 2015 wordt de contributie met 1,5% verhoogd. Dit betreft de indexatie van de huur van het Lentebad.

Mochten er vragen over zijn dan kunnen die tijdens de Algemene Ledenvergadering gesteld worden.

Op de deze webpagina staan de nieuwe contributie tarieven.
De Breuly CG1 wint van DOS CG1
WaterpoloNa de herfstvakantie heeft de C-jeugd (o.15 jaar) de competitie weer hervat met een uitwedstrijd tegen DOS CG1.
Na een prima start werd het een makkelijke overwinning: 2 - 17.
Foto's en ruim 5 minuten wedstrijdflitsen op de facebookpagina van ZV De Breuly.
2e Ronde waterpolocompetitie
WaterpoloZaterdag en zondag gingen de waterpoloteams weer te water voor een nieuwe ronde wedstrijden. Op zaterdag kwamen de senioren teams thuis uit in het eigen Lentebad tegen diverse tegenstanders. Voor heren 1 werd het een moeizame maar verdiende overwinning. Heren 2 en Dames 1 waren zo gastvrij om de punten aan de tegenstanders mee naar huis te geven. De B-jeugd kon net geen punt meenemen uit Ede bij de Polar Bears, met 8-7 werd er nipt verloren.

Zondag gingen de D-jeugd en C-jeugd teams op bezoek in Doetinchem bij NDD/He-Key.
De 6 punten die er te vergeven waren zijn allemaal mee naar Zevenaar genomen. De D-jeugd won met 0-11 en de C-jeugd pakte de punten door een 4-10 overwinning.
Beide teams gefeliciteerd!