Sportvereniging De Breuly
Evenementen
<< Augustus 2017 >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
» Gasten online: 5

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 145
» Nieuwste lid: Anouk Schepers
Twitter ZV de Breuly
Algemene Ledenvergadering S.V. De Breuly
OmniverenigingHet bestuur van S.V. De Breuly nodigt alle leden en ouders van minderjarige leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Datum: donderdag 13 april 2017
Tijd: 20.00 uur
Vergaderadres: Clubhuis de Watervrienden, de Buitenmolen, Zevenaar

Klik op -lees meer- voor de agenda.
Nieuwjaarsreceptie
OmniverenigingHet bestuur van Sportvereniging de Breuly wenst alle leden en hun dierbaren een voorspoedig, gelukkig en vooral sportief 2017.
Om het nieuwe jaar in te luiden en weer bij te praten organiseren wij op 8 januari 2017 een gezellige nieuwjaarsreceptie.

Datum : zondag 8 januari 2017
Aanvangstijd : 15:00 tot 17:00 uur
Adres : Tennisvereniging De Rackets, Einsteinstraat 16 te Zevenaar

Met sportieve groet,
Omnibestuur S.V. de Breuly

Erelid Ben Peeters overleden
OmniverenigingBeste Breuly Leden,

Met verslagenheid hebben we het bericht ontvangen dat ons erelid Ben Peeters op 4 juli is overleden.
Als mede-oprichter van de waterpolo-afdeling en jarenlang actief lid binnen de vereniging, waarbij ook vele jaren als voorzitter, is ons een “een stuk Breuly” ontvallen.

We wensen Grada, Tanja en Erik, Ron en Karin en alle kleinkinderen heel veel sterkte om het verlies van deze bijzondere man, te dragen.

Namen het bestuur van de Omni vereniging,
Charles van Ditshuizen,
voorzitter
Mini-Polo toernooi
WaterpoloOp zaterdag 21-05-2016 organiseerde ZV de Breuly voor de jongste waterpoloërs een mini-polo toernooi in het Lentebad te Zevenaar.
Het was weer een geslaagd toernooi waar de vele waterpoloërs een leuke sportieve dag beleefde.

Kijk op onze Facebookpagina voor de foto's.
Wedstrijdverslag zaterdag 21 november 2015 De Breuly DG1-de Meer DG2
WaterpoloVandaag een spannende wedstrijd tegen de koploper…..
Demy als keeper, zonder Niels en vandaag maakt Julia ons team compleet.
Door omstandigheden begonnen we een beetje chaotisch met de voorbereiding, maar toen het fluitje klonk waren we er helemaal klaar voor. We konden aardig partij bieden tegen de koploper.
Na de 1e periode stond het 0-2. Demy had een paar prima reddingen en af en toe een engeltje op zijn doellat! Wij kwamen een aantal keren mooi vrij voor de goal te liggen, maar helaas net mis…
In de 2e periode ging een mooi schot van Isa raak 1-4. Soms verloren we de bal een beetje slordig en zo maken we het de tegenstander niet erg moeilijk. Gelukkig was Demy er dan nog en zorgde ervoor dat de score beperkt bleef, uitslag 1-8. Niet slecht tegen de koploper, ik vond het van onze kant niet onze sterkste wedstrijd. Maar je ziet dat we groeien, leuk samenspel, flinke de duels ingaan en soms mooie kansen. Op naar de volgende wedstrijd zaterdag 12 december uit tegen De Spreng DG1 in Brummen!

Wedstrijdverslag zaterdag 14 november PFC Rheden DG1-de Breuly DG1 (7-0)
WaterpoloVandaag een uitwedstrijd tegen PFC Rheden in Arnhem, zonder Niels maar met Lenore, Demy is vandaag onze keeper.
Zodra de wedstrijd begint is het duidelijk, onze tegenstanders hebben een aantal 2e jaars spelers waar wij de handen aan vol krijgen. Niet dat wij geen kansen hebben, maar ook hun keeper is erg sterk. Soms maken wij wat domme foutjes in het overspelen en dat wordt dan ook meteen afgestraft.
Gelukkig heeft Demy nog een aantal mooie reddingen en doen we ons uiterst best met verdedigen en blijft de schade zo beperkt tot 7-0. Kansen hebben we zeker gehad, maar vandaag waren de ballen soms net te hard gegooid, of zat er net weer een tegenstander tussen. Helaas verloren, maar wel lekker gespeeld.
Op naar volgende week zaterdag 21/11 om 16.15 uur thuis tegen De Meer DG2.

Lucas Janssen wint goud en zilver op het NK pool
ReddingsbrigadeOp zondag 1 November heeft Lucas Janssen van Reddingsbrigade "De Breuly" uit Zevenaar 2 medailles gewonnen tijdens het Nederlandskampioenschap zwemmenredden voor aspiranten. In de categorie voor 12 t/m 14 jaar wist hij goud te halen op het onderdeel 50 meter lifesaver.
Lucas zwom met zijn tijd van 33,93 net iets langzamer dan het Nederlandsrecord van
32,60. Bij dit onderdeel moet er 25 meter met een rescue-tube en zwemvliezen gezwommen wordt naar een pop en deze pop wordt in de rescue-tube vastgeklikt en daarna 25 meter vervoert. Op het onderdeel 100 meter superlifesaver behaalde Lucas de zilveren medaille. De superlifesaver bestaat uit 25 meter vrijeslag, 25 meter het vervoeren
van een duikring gevolgd door nog een 50 meter lifesaver.

Wedstrijdverslag DOS DG2-De Breuly DG1 (31-10-2015)
WaterpoloVandaag hadden we een wedstrijd in Aalten, tegen DOS DG2.
Wegens vakantie en ziekte gingen we met een voor ons, klein aantal mensen op pad.
Niels, Rick, Isabel, Isa, Neri, Lenore en Charlotte, dus we moesten aan de bak!

Over deze wedstrijd kunnen we kort zijn, ze waren echt een maatje te groot voor ons.
Zwemmend snel, balvaardig goed, we kwamen amper aan de bak. Met vlagen konden wij ook eens een aanval opzetten en dat leverde wel leuke momenten op. Maar de tegenstander had 2 zeer goede spelers die de overhand op het veld hadden. Niels toch ook vandaag weer een aantal zeer goede reddingen en verder in de wedstrijd kregen we af en toch wel wat mogelijkheden om de bal te onderscheppen. Iedereen deed zijn best, we hadden een zeer sportieve, leuke scheidrechter.
Gelukkig op het laatste moment scoorde Isa onze enige goal. Pffff die vervelende 0 van het scorebord af. Uitslag 19-1 verloren.

Een wedstrijd waar we veel geleerd van hebben en het toch ook vandaag, ondanks de ruime nederlaag, weer heel gezellig samen gehad hebben.
Volgende week zijn wij vrij, op zaterdag 14 november spelen wij uit tegen Rheden DG1.

De Breuly DG1-NDD DG3
WaterpoloYES YES YES WE DIT IT!!!!!
Vandaag weer een lekker thuis wedstrijdje en bij binnenkomst in het Lentebad begon het teamgevoel al meteen. Vandaag wordt het maar eens tijd dat we gaan winnen, hoorde ik ze een voor een zeggen! Klinkt goed dacht ik, eerst maar eens zien hoe het allemaal gaat lopen. Maar je gunt het ze zo……
Deze wedstrijd is Demy er niet, doet Lenore met ons mee, en is Niels onze keeper. Na het vaste babbeltje van Jurre, ging de wedstrijd van start.
En whow wat een fanatisme en het leukste van alles is, het liep vandaag als een trein! Sidar ging als een speer richting de goal en maakte meteen al 1-0. Hier had NDD nog antwoord op en maakte snel 1-1. Maar als snel liepen wij uit naar 4-1.

Klik op -Lees Meer- voor het volledige verslag.
Wedstrijdverslag TZC Vahalis DG1-De Breuly DG1
WaterpoloZaterdag 10 oktober speelde wij uit in Tiel tegen TZC Vahalis DG1, onze 2e uitwedstrijd.
Ons team vandaag aangevuld met Julia had er zin in. We waren ruim op tijd in het Sportplaza aanwezig. Jurre gaf ons de nodige aanwijzingen en de opstelling door.

Helaas kwam Vahalis al snel met 2-0 voor. Maar De Breuly bleef hard werken en leuk samenspelen. Vahalis kwam tot 4-0 voor, maar toen werd een geweldige actie van Rick beloont met een doelpunt 4-1! In het 3e partje liep Vahalis verder uit tot 6-1. Maar toen kwam door zeer hard werken en toch nog de 6-2 een mooie goal van Sidar. Gelukkig maar……. Van de 1 af…..

Uiteindelijk hebben we met 10-2 verloren. Vahalis was toch nog net een maatje te groot voor ons. Maar wat hebben we toch weer genoten vanaf de kant. Het samenspel en het leuke teamwork, dit moet binnenkort beloont gaan worden met een overwinning!
Volgend weekend spelen we om 16.15 uur thuis tegen NDD DG3.

De Breuly DG1 - DOS DG1
WaterpoloZaterdag 26 september 2015, onze 2e competitiewedstrijd, ditmaal thuis tegen DOS DG1.

Na een week hard getraind te hebben, zijn we er klaar voor. Met dezelfde teamleden als vorige week gaan we er tegen aan. Enige wijziging is dat Niels vandaag onze keeper is!

Het leuke is dat we redelijk wat publiek hebben, familie en vrienden die komen kijken en ons aanmoedigen. We gaan flitsend van start, leuk samenspel en mooie combinaties. Helaas uit zicht dat net niet in een doelpunt en als de tegenstander er wel een keer goed voor komt te liggen is het 0-1.

klik op -Lees meer- voor het volledige verslag.