Trimzwemmen

Trimzwemmen is een zwemactiviteit die bijzonder geliefd is voor een grote groep volwassenen.

Begeleiding

Onder deskundige begeleiding wordt in banen gezwommen waarbij aan uw lenigheid, spierkracht, conditie en coördinatievermogen wordt gewerkt. Hierbij wordt aandacht besteed aan de meest voorkomende zwemslagen zoals borstcrawl, rugcrawl, schoolslag en rugslag. Tijdens onze zwemuren (1 of 2 per week) maken wij gebruik van trainingsmaterialen zoals een zwemplankje of buigbare zwemtube. De trimzwemmers, ongeacht het niveau, zullen snel verbetering waarnemen in een prettige ambiance.

Waarom trimzwemmen?

Trimzwemmen bij De Breuly doe je omdat:

• Je graag banen zwemt en onder begeleiding van een deskundige aan je conditie en coördinatie vermogen wilt werken;

• De trainingen op een gunstig tijdstip worden verzorgd;

• Gezelligheid en prestatie in evenwicht met elkaar zijn.

Wat is het doel van trimzwemmen?

Met trimzwemmen bent u op een gezonde, afwisselende manier bezig met de zwemsport. Het doel van trimzwemmen is om in een gezellige, ontspannen sfeer aan lichaamsbeweging te doen. Zo werkt u op verantwoorde wijze aan het verbeteren van uw conditie.

Trimzwemmen is geschikt voor geoefende zwemmers en minder geoefende zwemmers. Wilt u meedoen aan trimzwemmen? Dan moet u de basis van de zwemslagen beheersen. Het accent ligt namelijk minder op het aanleren, maar meer op het verbeteren van de zwemslagen.

Zwemtijden

Dag Tijd
Dinsdag 9:30 – 10:15 uur
10:15 – 11:00 uur
11:00 – 11:45 uur
Woensdag 19.30 – 20.15 uur

Aanmelden

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u geïnteresseerd bent geraakt om naar het zwembad te komen.
Alvorens dit te doen, adviseren we om eerst contact met ons op te nemen door te bellen naar (0316) 524851 (Rina Blaauw) of een mailtje te sturen naar trimzwemmen@debreuly.nl.