Gedurende de Corona maatregelen in Nederland is het verplicht om je vooraf in te schrijven voor de training waaraan je wilt deelnemen. Tijdens deze beperkende maatregelen kunnen er maximaal 24 (jeugd t/m 12 jaar) of 16 deelnemers (13 jaar en ouder). Het verschil in aantal deelnemers komt door de verplichte 1,5 meter afstand voor sporters van 13 jaar en ouder, deze afstandsregel geldt niet voor sporters t/m 12 jaar. In beide gevallen geldt dat de sporters altijd 1,5 meter afstand tot het personeel en kader moeten houden.

De veteranengroep die op de 1ste en 3de maandagavond van de maand traint hoeft zich niet aan te melden omdat deze groep kleiner is dan 16 personen.
De jeugdtrainingen zijn ook zo vormgegeven dat er nooit het maximale aantal deelnemers in het zwembad aanwezig is.

Reserveren kan vanaf 7 dagen voor de start van de training en tot het maximale aantal deelnemers. Wij hanteren een ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’ beleid.
Kies hieronder de training (service) van jouw team/leeftijdscategorie en de gewenste datum en tijd (tijd staat naast de datum op PC of onder de datum op mobiel).
Vul tevens jouw naam en email adres in en vink aan dat je kennis hebt genomen van de voorwaarden. Druk dan op de knop ‘reserveren’, je ontvangt dan een bevestiging van jouw aanmelding.

Als er geen mogelijkheid is om je aan te melden dan is het maximale aantal deelnemers bereikt. Je kan wel in de gaten houden tot aan de start van de training of er door een annulering nog een plek vrijkomt.

Mocht je je hebben ingeschreven en onverhoopt toch niet kunnen, zorg dan dat je jouw reservering annuleert zodat de plek weer open valt voor een ander lid.
Hoe je moet annuleren staat beschreven in de bevestigingsmail.