Gedurende de aanvullende Corona maatregelen in Nederland die op 15 oktober 2020 van kracht zijn geworden is het verplicht om je te registreren als je aan de training deelneemt.
Tijdens deze beperkende maatregelen kunnen er maximaal 12 deelnemers (18 jaar en ouder) trainen. De jeugd tot 18 jaar hoeft zich niet in te schrijven voor de training.
Om iedereen zoveel mogelijk de kans te geven om te trainen mag je per week maar aan één (1) training per week deelnemen. Mochten er op de dag van de training nog plekken beschikbaar zijn dan mag je als nog inschrijven voor een tweede keer trainen per week.

De training betreft een zwemtraining waar iedereen zijn eigen banen zwemt. Er wordt geen gebruik gemaakt van materialen zoals ballen.

Reserveren kan vanaf 7 dagen voor de start van de training en tot het maximale aantal deelnemers. Wij hanteren een ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’ beleid.
Kies hieronder de training (service) van jouw team/leeftijdscategorie en de gewenste datum en tijd (tijd staat naast de datum op PC of onder de datum op mobiel).
Vul tevens jouw naam en email adres in en vink aan dat je kennis hebt genomen van de voorwaarden. Druk dan op de knop ‘reserveren’, je ontvangt dan een bevestiging van jouw aanmelding.

Als er geen mogelijkheid is om je aan te melden dan is het maximale aantal deelnemers bereikt. Je kan wel in de gaten houden tot aan de start van de training of er door een annulering nog een plek vrijkomt.
Mocht je je hebben ingeschreven en onverhoopt toch niet kunnen, zorg dan dat je jouw reservering annuleert zodat de plek weer open valt voor een ander lid.
Hoe je moet annuleren staat beschreven in de bevestigingsmail.